17 mars 2017

Nämen halloj!

Gångerna mellan inläggen är långa. Flera månader långa. Jag sitter sällan vid datorn och det är ju faktiskt där det är lättast att blogga även att det finns appar osv men när jag väl har bloggat från appen, vilket jag gjorde för en tid sedan så postade jag inlägget men inlägget finns inte i bloggen och inte heller i "utkast". Tråkigt för det var ett ganska långt inlägg skrivet från mobilen. 

Så, vad händer i mitt liv nu? 

Jag är fortfarande mammaledig med lilla Mira, 10 månader men har börjat att jobba lite kvällar och helger för att dryga ut penningen lite. Känner att det sociala i livet börjar hamna på plats igen för usch så ensam man är när man är mammaledig även att man har de små barnen. Den store är ju 12 nu och bor fortfarande varannan vecka men han har ju massor annat att göra än att hänga med morsan. Tycker han iallafall. Haha...

Den 1 April flytar vi äntligen till större lägenhet så vi alla får äntligen ett varsitt sovrum. Det ska bli så himla skönt att kunna stänga om sig! Vi har sovit i vardagsrummet i nästan 3 år vilket är jobbigt på många plan. Rummet i sig är stort nog så man kan ha en sovdel men kom igen, hur kul är det intima livet? Skit tråkigt faktiskt! 

Min hobby med att färglägga håller jag fast vid. Tycker att det är så roligt och avslappnande även att jag målar betydligt mindre och mer sällan nu mot när jag först upptäckte detta med att färglägga. Pennorna är fler och framför allt böckerna är fler. Jag målar alltid med mina faber castell polychromos då jag fullkomligt älskar dom pennorna. Helt underbara. Dyra vid köpet (120 st) men så väl spenderade pengar och när en tar slut så kan man lätt köpa en ny för 15:- vilket är bra. 

Den 1 Maj då händer något jag aldrig trodde skulle ske i mitt liv. Jag har ju gått på en schemarad innan jag gick hem i väntan på Mira men det blev inget fortsatt med det och när jag kom tillbaka och jobbade nu så har vi ny utförare så jag fick "starta om" helt med anställningsintervju osv för att komma in i systemet igen. Men, jag sa till min chef att jag inte är intresserad av att jaga timmar med alla andra vikarier efter att ha gjort det i 8 år innan. Jag ville ha en rad att komma tillbaka till i Maj när min mammaledighet tar slut och vips så hade jag ytterligare en intervju att gå på och den slutade med att jag får en 80% tillsvidare anställning! ÄNTLIGEN!! Fastanställd liksom! WOOPWOOP!

Nu kallar barnen på mig, vi hörs.. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad gulligt av dig att klampa lite här :)